logo


Meniu

Android Auto va fi disponibil pe cele mai noi modele Dacia pentru o experienţă multimedia mai bună

Android Auto este unul dintre cele mai importante produse din portofoliul Google şi facilitează conexiunea dintre smartphone şi display-ul maşinii personale, oglindind ecranul terminalului chiar în bordul autovehiculului.

Android Auto este foarte folositor atunci când este utilizat aşa cum trebuie, iar utilizatorii cu autoturisme compatibile pot proiecta Waze pe ecranul multimedia al maşinii, pot răspunde la apeluri, mesaje, pot naviga chiar şi pe internet, atunci când e posibil şi autoturismul staţionează. Practic, transformă sistemul cu touchscreen al autoturismului într-o tabletă cu Android conectată la internet.

O veste foarte importantă în acest sens priveşte noile modele de Dacia, care se vor bucura de compatibilitate avansată cu Android Auto. Aşadar sistemul multimedia va primi un update, însă nu ştim încă cu exactitate modelele pe care acesta va fi disponibil şi nici data oficială de lansare a noii funcţionalităţi.

Cel mai probabil, este vorba de următoarele luni pentru modelele noi Dacia, printre cele mai populare fiind Duster şi Logan. Producătorul român va integra Android Auto pe majoritatea pieţelor de desfacere pe care este prezent, acest lucru fiind confirmat şi pe site-ul oficial Android, care aparţine de compania-mamă Alphabet, umbrelă folosită şi de Google.

12 iul 12:39
Comentarii