logo


Meniu

Durerea lăsată în urmă de adolescentul de 15 ani găsit înecat într-un lac de acumulare. „Este un final nepotrivit unui tânăr cu atâta speranţă şi optimism“

Un adolescent în vârstă de 15 ani dispărut în urmă cu mai bine de două luni de la domiciliul bunicilor a fost găsit mort în apele lacului de acumulare Vîrşolţ, din judeţul Sălaj.

Autorităţile au confirmat că trupul scos duminică, 3 ianuarie, din apele îngheţate ale lacului Vîrşolţ este al lui Tudor Niream, tânărul de 15 ani care a dispărut în 23 noiembrie 2018 de la domiciliul bunicilor din localitatea Recea. La plecare, adolescentul le-a spus bunicilor că iese la plimbare, însă nu s-a mai întors. În zilele ce au urmat, autorităţile au derulat mai multe operaţiuni de căutare, atât în împrejurimi, cât şi în diferite locaţii din Zalău. În tot acest timp, familia şi cunoscuţii lui Tudor sperau că tânărul este în viaţă, una dintre ipotezele vehiculate fiind că acesta ar fi plecat voluntar de acasă.

Speranţele tuturor s-au năruit, însă, în 3 ianuarie, când cadavrul minorului a fost descoperit în Vîrşolţ. Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, rezultatele preliminare ale autopsiei au arătat că decesul a survenit din cauza asfixierii mecanice prin înec.

Mai puteţi citi:

VIDEO Cadavrul unui copil, găsit în apele Lacului Vîrşolţ. Ipoteza şocantă a anchetatorilor

UPDATE Adolescentul dispărut căutat cu drona. Zeci de poliţişti şi jandarmi şi peste 100 de voluntari verifică zona

4 feb 21:31
Comentarii