logo


Meniu

Fanii din întrega lume au fost dezamăgiți de concertul oferit de Maroon 5, Travis Scott şi Big Boi în pauza Super Bowl 2019

Fanii din întrega lume şi-au exprimat dezamăgirea faţă de concertul oferit de Maroon 5, Travis Scott şi Big Boi în pauza Super Bowl 2019, duminică seara, calificându-l drept un spectacol sub aşteptări, notează The Independent, potrivit Agerpres.

Citește și: Rapperul 21 Savage a fost arestat de Serviciul pentru Imigraţie din Atlanta: 'întreaga identitate publică a cântărețului este falsă'"Nu vreau să-i văd vreodată pe Travis Scott şi pe Maroon 5 în acelaşi timp. Este oribil", a scris furios unul dintre utilizatori. Maroon 5 a dat startul spectacolului de la pauză, interpretând mai multe melodii de pe albumul lor de debut din 2002, "Songs About Jane", spre nemulţumirea fanilor mileniali. Unii fani au apreciat tributul adus de trupă serialului de animaţie SpongeBob SquarePants şi melodiei "Sweet Victory" (din episodul "Band Geeks", n.red.). Alţii, însă, au criticat faptul că secvenţa animată de doar 30 de secunde din melodie, menită să-l introducă pe Scot, a fost mult prea scurtă, în pofida unei petiţii semnată de 1,2 milioane de persoane ca piesa "Sweet Victory" să fie cântată în întregime în timpul pauzei. Adam Levine şi Scott au susţinut apoi un duet cu piesa "Sicko Mode" a acestuia din urmă, înainte ca Maroon 5 să interpreteze hitul său din 2014 "Girls Like You", iniţial cântat alături de Cardi B.

4 feb 21:31
Comentarii