logo


Meniu

Plângere penală pe numele „jandarmului turmentat“ care a legitimat protestatari în Piaţa Victoriei. Ce răspuns a primit cetăţeanul care a sunat la 112 VIDEO

„Am o întrebare. Dvs. aţi consumat băuturi alcoolice acum?“, a venit întrebarea lui Chirilă, rămasă însă fără răspuns. „V-am întrebat ceva, domnule jandarm. Aţi consumat cumva băuturi alcoolice? Colegul a consumat băuturi alcoolice, puteţi să ne confirmaţi? Aşa cum dvs. ne întrebaţi lucruri, avem şi noi dreptul să ştim câte ceva. De ce nu-mi răspundeţi? Colegul dvs. a consumat băuturi alcoolice?“, i s-a adresat artistul jandarmeriţei, care a răspuns negativ.

„Împreună cu mai mulţi cetăţeni suntem legitimaţi de un domn care pare că a consumat băuturi alcoolice“, continuă Chirilă, în timp ce alte persoane solicită apelarea poliţiei. „Sunteţi în bătaia vântului, stimate domn, şi parcă vine un damf de alcool. Dumneavoastră aţi băut?“, întreabă un protestatar. „Mamă, cum miroase! Haideţi că chemăm şi noi poliţia, să vă ia alcoolemia“, se aude pe fundal o protestatară.

Unul dintre protestatari a continuat să-l filmeze pe „jandarmul turmentat“, care a plecat spre curtea Palatului Victoria. Enervat, jandarmul şa scos la rândul lui telefonul şi a început să-l filmeze pe protestatar, pe care l-a numit şi nesimţit în momentul în care acesta a sunat la 112 pentru a reclama incidentul şi a precizat că nu a înţeles numele jandarmului pentru că se bâlbâia din cauza alcoolului. Operatorul l-a atenţionat însă pe protestatar că ar putea fi amendat pentru că ţine linia ocupată.

În cele din urmă, jandarmul a fost luat de un coleg şi băgat în dubă.

18 dec 17:15
Comentarii