logo


Meniu

S-au stabilit atribuțiile membrilor Biroului Permanent al PNL București, în an electoral

2019 este anul testului politic, prin două rânduri de alegeri: Europarlamentare şi Prezidenţiale, afirmă preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, adăugând că oamenii Partidului Național Liberal sunt cea mai importantă resursă pe care ne putem baza pentru atingerea obiectivelor politice, pentru reprezentarea segmentului electoral de dreapta și pentru sancționarea greșelilor adversarilor politici.

În acest context, prin decizia Biroului Permanent al Organizației PNL București, liderii PNL București au următoarele responsabilități și atribuții:

Alexandru Nazare, prim-vicepreședinte si purtator de cuvant al PNL București, conduce Departamentul Comunicare, se ocupa de organizare și evenimente si de coordonarea Comisiilor de specialitate.

Cristian Popescu, prim-vicepreședinte PNL București, este responsabil de relația cu instituțiile și mediul de afaceri și de coordonarea reprezentanților PNL din administrația publica locală.

Marius Vintilă, prim-vicepreședinte PNL București, se ocupă de politicile publice naționale și locale și de strategiile politice ale PNL București.

Ciprian Ciucu, vicepreședinte PNL București, este responsabil de relația Organizației cu ONG-urile, sindicatele și asociațiile profesionale.

Gabriel Dumitrașcu, vicepreședinte PNL București, coordonează Programul de guvernare locală.

Hazem Kansou, secretar general PNL București, este responsabil cu organizarea secțiilor de votare (OSV), actualizarea bazei de date a PNL București, coordonează Secretariatului general al PNL București, dar și Departamentul Administrativ – Juridic.

"Am încredere că PNL București, cu această echipă și cu toți membrii alături, va reuși să câștige încrederea bucureștenilor", precizează Buşoi.

4 feb 21:31
Comentarii