logo


Meniu

Sfârşitul tragic al unui copil din Rusia care şi-a salvat mama de la moarte

Un adolescent din Rusia, care a încercat să-şi salveze mama de la un viol, a murit la 19 luni după ce un atacator i-a spart capul cu o halteră de 3 kilograme.

Vanya Krapivin, în vârstă de 16 ani, a fost rănit grav în mai 2017, când s-a întors de la şcoală şi l-a găsit pe unul dintre vecini în timp ce încerca să-i violeze mama. Băiatul l-a lovit pe atacator cu o halteră de trei kilograme, când şi-a văzut mama într-o baltă de sânge, după ce fusese înjunghiată, însă vecinul în vârstă de 37 de ani a reuşit să scape, după ce l-a lovit pe băiat în cap cu aceeaşi greutate.

Vanya a fost în comă timp de nouă luni, în timp ce mama s-a recuperat, după ce fusese înjunghiată de 27 de ori, potrivit Sky News. În Rusia, a fost iniţiată o campanie de sprijin pentru operaţiile complexe care au urmat după ce băiatului i-a fost înlăturată o parte din creier şi şi-a pierdut partea frontală a craniului.

Adolescentul începuse să se recupereze bine, însă o gripă contractată în urmă cu două luni i-a fost fatală.

Mama lui Vanya a fost dur criticată în Rusia, pentru că şi-a vizitat copilul doar de câteva ori în toată perioada de suferinţă a acestuia. Femeia a motivat că nu a putut să-şi vadă fiul, pentru că se învinovăţea pe ea însăşi pentru atacul violatorului.

7 dec 08:58
Comentarii