logo


Meniu

Un bărbat a făcut sex cu fiica şi şi-a abuzat sexual nepoata. Cutremurătoarea mărturie a copilei de 13 ani: „Mama mi-a spus că merge la Poliţie, dar n-a făcut-o“

Un individ din comuna Lumina, judeţul Constanţa, a primit o pedeapsă totală de 6 ani şi 3 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de o agresiune sexuală a cărei victimă a fost nepoata sa de 13 ani.

Fapta lui Aurelian Niculescu ar fi fost comisă la începutul anului trecut, la doar câteva luni după ce bărbatul fusese condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru incest cu fiica sa, mama victimei.

Adolescenta a fost agresată sexual de bunic după ce a fost lăsată în grija acestuia chiar de mamă. Potrivit Judecătoriei Constanţa, care a tranşat acest proces în primă instanţă, minora a fost cea care a mers la Poliţie şi a depus un denunţ împotriva bunicului. În document arătat că adultul ar fi mângâiat-o în zona intimă, de mai multe ori.

La un moment dat i-ar fi povestit asta inclusiv bunicii, însă femeia nu a mers la Poliţie ci s-a mulţumit să îşi certe soţul. Nici măcar mama copilei nu a vrut să meargă la Poliţie, deşi a vizionat şi ea videoclipurile explicite realizate de fiica ei. „Îmi este teamă să nu se repete ceea ce a făcut bunicul meu. Când sunt doar cu el acasă îmi este frică de el. Mama mi-a spus după ce a văzut filmuleţele imediat după ce s-a întâmplat că va merge la poliţie, pentru ca acest lucru să nu se mai repete dar nu ştiu de ce nu a sesizat”, a declarat copila de 13 ani.

Niculescu a formulat apel împotriva sentinţei de condamnare, procesul urmând a se relua la Curtea de Apel Constanţa.

4 feb 21:31
Comentarii