logo


Meniu

Un bărbat beat şi fără permis a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autovehicul parcat. Avea o alcoolemie de 1,70 mg/l

Un gălăţean a sunat la Poliţie după ce s-a trezit că maşina personală, pe care o avea parcată în faţa locuinţei, a fost acroşată de un alt autovehicul, al cărui şofer nici nu se mai putea ţine pe picioare de beat ce era.

Pe 1 februarie, poliţiştii postului de Poliţie Suceveni au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că autoturismul său, parcat în faţa locuinţei, a fost lovit de un alt autoturism, incident în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

”Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe conducătorul auto care a provocat incidentul, în persoana unui bărbat de 36 de ani, din aceeaşi localitate, în urma verificărilor stabilind că acesta nu deţine permis de conducere. Totodată, fiind testat alcoolscopic, bărbatul a prezentat o valoare de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

O zi mai târziu, poliţiştii secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au depistat un alt conducător auto aflat la volan sub influenţa alcoolului. Bărbatul, din comuna Ghidigeni, a condus autoturismul pe D.C. 83, pe raza localităţii Gohor şi, fiind oprit în trafic şi testat alcoolscopic, a prezentat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul băut s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

4 feb 21:31
Comentarii