logo


Meniu

Unul dintre cei mai în vogă artiști, cu nominalizări la premiile Grammy din acest an, a fost ARESTAT: Va fi DEPORTAT din SUA - VIDEO

Rapperul 21 Savage, nominalizat la premiile Grammy de anul acesta, a fost arestat în SUA după ce autoritățile au descoperit că locuiește ilegal, de foarte mulți ani, în această țară și va fi deportat, potrivit apnews.com.

Artistul Sha Yaa Bin Abraham-Joseph a fost arestat duminică, în zona orașului Atlanta, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției locale.

Citește și: Remiză între Isărescu și Teodorovici! Ce se va face cu taxa care a aruncat în aer sistemul bancar

Abraham-Joseph este cetățean britanic, viza sa de ședere i-a expirat din 2006, iar, în 2014, a și fost condamnat în SUA pentru infracțiuni legate de droguri.

Avocata rapperului a declarat că este vorba despre o neînțelegere și că Abraham-Joseph este un model pentru tinerii americani, mai ales pentru cei din Atlanta.

Citește și: Atomica a fost lansată! Ce vrea să elimine Guvernul – Sute de mii de români sunt vizați

Abraham-Joseph are două nominalizări la premiile Grammy de anul acesta, care vor fi decernate duminică, la Los Angeles, inclusiv pentru cea mai bună înregistrare a anului, "Rockstar", alături de Post Malone.

Cel de-al doilea album solo al său, "I Am I Was", lansat în decembrie 2018, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200.

Citește și: Liviu Pleșoianu sare în apărarea lui Mircea Badea, după bătaia încasată de la motociclist .

4 feb 21:31
Comentarii