logo


Meniu

Zodiile care vor să se simtă superioare şi refuză constant ajutorul celor din jur

Au tendinţa de a trata oamenii cu superioritate, uneori acaparând discuţia. Tind sa fie sarcastici şi nu-şi dau seama că unele dintre lucrurile pe care le spun consinderându-le „amuzante“ pot fi cu adevărat dureroase.

Vărsător Deşi sunt puternici şi se descurcă în orice situaţie, sunt şi circumstanţe în care au nevoie de ajutorul celor din jur. Cu toate acestea, au tendinţa de a se simţi inferiori atunci când primesc ajutor. Pe de altă parte, tind să fie sarcastici şi nu-şi dau seama că unele dintre lucrurile „amuzante“ pe care le spun îi pot răni pe cei din jur. Aceasta este doar una din metodele prin care transmite adversarului mesajul că îi este superior.

Capricorn

Capricornii sunt uneori incapabili să urmeze sfatul sau să accepte ajutorul celor din jur, mai ales al colegilor. Cu greu reuşesc să aibă încredere în judecata altcuiva. Ar prefera să muncească de două ori mai mult decât să ceară ajutor în exterior. Au o anumită lipsă de încredere şi speră că acţionând cu superioritate îşi vor ascunde punctele slabe. Lipsa acceptării vulnerabilităţii le va pune beţe în roată pe termen lung.

Gemeni

Gemenii sunt adesea mândri de abilitatea lor de a conduce o conversaţie, dar, uneori, duc lucrurile la extrem. Au tendinţa de a trata oamenii cu superioritate, uneori acaparând discuţia. Atunci când realizează că nu au dreptate, aduc în discuţie un alt subiect sau se fac că nu mai înţeleg ce Ii se spune. De-a lungul timpului, Gemenii îşi pot crea reputaţia de persoană lipsită de credibilitate şi, fără să-şi dea seama, îşi vor îndepărta prietenii.

4 dec 21:07
Comentarii